Spelen, leren en ontdekken

Aanmelden van nieuwe leerlingenJaarlijks wordt er in het voorjaar een informatiebijeenkomst speciaal voor nieuwe ouders gehouden over de school. De data worden gepubliceerd in de regionale media en op posters in de wijk. Ook zijn er enkele kijkmomenten, dat u de school in actie kunt zien.
Naar aanleiding hiervan kan een kind schriftelijk worden aangemeld door middel van een aanmeldformulier.
 
Wilt u uw kind op een ander moment aanmelden dan kunt u hiervoor contact opnemen met de directie van de school voor het maken van een afspraak voor een aanmeldgesprek en een rondleiding. Het aanmeldformulier kan dan als u dat wenst ingevuld worden.

Een kind moet vier jaar zijn om te kunnen worden toegelaten op de basisschool. Dus op of na hun vierde verjaardag mogen kinderen naar school. Is het kind nog geen vier jaar dan wordt het op een wachtlijst geplaatst en krijgt het te zijner tijd een uitnodiging van de leerkracht, bij wie het in de groep geplaatst wordt, om naar school te komen. Als het kind drie jaar en tien maanden oud is, mag het in overleg met de ouders en de leerkracht van groep 1, vijf dagen naar school komen om kennis te maken. Deze dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn.

Het is voor ons prettig om tijdig in beeld te hebben welke kinderen onze school gaan bezoeken. Het is fijn dit uiterlijk 1 april voorafgaand aan het schooljaar dat uw kind vier jaar wordt te doen.Contact

Basisschool Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
19 februari -  Kinderjournalist gr 5/6
19 februari -  Rapportgesprek gr 1 t/m 8
19 februari -  Rapportgesprek gr 1 t/m 8
21 februari -  Meneer Remi jarig!
21 februari -  Rapportgesprek gr 1 t/m 8
Jaaragenda >

Foto

Vogelhuisjes in buurttuin 5 Vogelhuisjes in buurttuin 3
Vogelhuisjes in buurttuin 4 Vogelhuisjes in buurttuin 1
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links