Spelen, leren en ontdekken

Aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind?

Fijn dat u belangstelling heeft voor onze school. We heten u graag welkom! 

 

Om een goed beeld te krijgen van Het Speleon, nodigen we u graag uit een afspraak te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we kennis maken en kunt u al uw vragen stellen. Aansluitend laten we de school graag in bedrijf zien. Op die manier kunt u een gevoel krijgen bij onze school. 
Omdat wederzijds vertrouwen de basis is voor een goede samenwerking, is het raadzaam om het gevoel een belangrijke plek te geven in de keuze voor een school. 

 

Een afspraak maken kan hele jaar. Neem contact op met Luc Schouten, de directeur van de school, 0413-332337 of hetspeleon@kiemuden.nl

Wachtlijst
Op dit moment hebben we een wachtlijst voor de instroom in groep 2 voor het schooljaar 2020-2021. In groep 1 en de groepen 3 tot en met 8 is nog wel plaats.

Informatiebijeenkomsten

Jaarlijks wordt er in het voorjaar een informatiebijeenkomst speciaal voor nieuwe ouders gehouden over de school. De data worden gepubliceerd op onze website en in de regionale media en op posters in de wijk. Ook zijn er enkele kijkmomenten waarop u de school in actie kunt zien. 

 

Instromen

Uw kind moet vier jaar zijn om te kunnen worden toegelaten op de basisschool. Dus op of na hun vierde verjaardag mogen kinderen naar school. Als kinderen drie jaar en tien maanden oud zijn, kunne ze in overleg met de ouders en de leerkracht van groep 1, vijf dagen naar school komen om kennis te maken. Deze dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn.


p.s.: Op deze site vindt u geen aanmeldingsformulier. Die krijgt u  persoonlijk van ons na een afspraak en/of een rondleiding. We kiezen hier bewust voor, omdat we de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek rondom de aanmelding. 

Contact

Basisschool Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
No events to display.
Jaaragenda >

Foto

Vogelhuisjes in buurttuin 5 Vogelhuisjes in buurttuin 3
Vogelhuisjes in buurttuin 4 Vogelhuisjes in buurttuin 1
Meer foto's >

Agenda

di 7 dec
UC More: informatieavond Waldorf Uden
do 9 dec
studiedag, alle kinderen vrij
do 23 dec 17:30
19:00
Kerstviering
vr 24 dec
Kinderen tot 12.00 uur naar school
ma 27 dec
vr 7 jan
Kerstvakantie
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links