Spelen, leren en ontdekken

Waar onze school voor staat

Basisschool Het Speleon is ‘n school met een rijke onderwijstraditie in het hart van de Udense Bitswijk. De school maakt onderdeel uit van de Stichting Kiem Onderwijs en Opvang, welke dertien scholen in de gemeente Uden beheert.
We zijn een gezellige wijkschool met ongeveer 250 leerlingen. Vanaf 2014 zijn wij gehuisvest in
Ontmoetingsplein MuzeRijk, waardoor een doorgaande ontwikkeling van 0 tot 13 jaar in de voorschoolse, schoolse en buitenschoolse omgeving de sterke basis is van het uitwerken van onze missie. Vanuit die verbindingen vormen we samen met sport, zorg en wonen een verbindende plek, waar wat valt te beleven.  We werken onder het motto: "Jij mag er zijn!", ongeacht leeftijden, achtergronden, culturen of talenten.Op deze manier ontwikkelen kinderen op onze school zich midden in de maatschappij. Basisschool Het Speleon wil kinderen ruimte bieden zich te ontwikkelen in diversiteit, waarbij zij kennis en vaardigheden verwerven, die hen ten dienste staan in de maatschappij. We willen dat onze kinderen in samenwerking met respect voor zichzelf en elkaar, bewust zijn van hun eigen rol in de wereld.

Basisschool Het Speleon werkt vanuit de kernwaarden plezier, verantwoordelijkheid, veiligheid en respect. Vanuit deze waarden werken wij met kinderen in een rijk ingerichte leeromgeving en stimuleren kinderen op een positieve wijze naar een volgende stap in de ontwikkeling.

 

Contact

Basisschool Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
No events to display.
Jaaragenda >

Foto

Vogelhuisjes in buurttuin 5 Vogelhuisjes in buurttuin 3
Vogelhuisjes in buurttuin 4 Vogelhuisjes in buurttuin 1
Meer foto's >

Agenda

di 7 dec
UC More: informatieavond Waldorf Uden
do 9 dec
studiedag, alle kinderen vrij
do 23 dec 17:30
19:00
Kerstviering
vr 24 dec
Kinderen tot 12.00 uur naar school
ma 27 dec
vr 7 jan
Kerstvakantie
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links