Ouders kennen hun kind het beste. We gaan regelmatig in gesprek met ouders en kinderen over het welbevinden en de ontwikkelingen van het kind.

Ouderraad

Doe ook mee! Een klein gebaar met een groot effect: je ziet de kinderen genieten. 
De ouderraad helpt bij leuke activiteiten die op school georganiseerd worden. Je denkt mee over de voorbereiding en helpt op de dag zelf. 

Gesprekken

Ieder jaar zijn er minimaal drie ouder-kind- gesprekken. We bespreken dan samen hoe het gaat. Gaat jouw kind graag naar het kindcentrum, wat zijn de verwachtingen, voortgang en resultaten? Vanaf groep 5 komen de kinderen mee naar de gesprekken. Als je tussentijds graag een professional wil spreken, maak 
dan een afspraak

 

Informatieavonden

Bij de start van het schooljaar hebben we informatieavonden voor ouders van de groepen 1-2 en 3. In de groepen 4 t/m 8 geven kinderen hun ouders een rondleiding om kennis te maken met de nieuwe groep en juf/meester. In november is er een informatieavond voor de ouders van groep 7/8. 

Klasbord

Voor communicatie met ouders gebruiken we de app Klasbord. Om je hiervoor aan te melden, heb je een koppelcode nodig. Heb je deze niet ontvangen, mail dan naar: hetspeleon@kiemuden.nl
In Klasbord staat ook de agenda met alle activiteiten van onze school.