SPelen     LEren     ONtdekken

Melden van zieken
Wanneer uw kind ziek is en niet naar school kan, kunt u dit voor 8.30 uur melden via de Klasbord ouderapp (Absenties) of telefonisch 0413-332337.
Voor de start van de lessen check de leerkracht of alle kinderen aanwezig zijn. Missen we een kind zonder afmelding, zoeken we telefonisch contact met ouders.

Uw kind wordt ziek op school
Wordt uw kind op school ziek, dan zoeken wij telefonisch contact met de ouders en bekijken we samen met u of het kind opgehaald of thuisgebracht moet worden. Onder schooltijd gaan er geen zieke kinderen zonder begeleiding naar huis. Indien het naar onze mening noodzakelijk is, raadplegen wij uw huisarts. 

Onder lestijd naar dokter, tandarts e.d.
Soms is het onoverkomelijk dat kinderen de dokter bezoeken tijdens schooltijd. Mocht u echter zelf een keus hebben, dan rekenen we erop dat u er alles aan doet dat kinderen niet tijdens schooltijd naar tandarts of arts hoeven te gaan. We rekenen er op dat u het tijdig aangeeft als uw kind voor een dergelijk bezoek even niet op school is. Beslaat het bezoek een dagdeel of meer verzoeken we u hiervoor een verlofformulier in te vullen.  

Klik hier voor het verlofformulier

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

vr 29 mrt
Studiedag - alle kinderen vrij
ma 1 apr
2e Paasdag
vr 5 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
vr 5 apr 12:30
14:00
Ateliers
wo 10 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement