SPelen     LEren     ONtdekken

Wellicht moet u rondkomen van een uitkering of een laag salaris. Of bent u verstrikt geraakt in uw uitgaven en inkomsten. U moet vaak ‘nee’ zeggen als uw kinderen willen meedoen aan activiteiten.

Gemeente Uden ondersteunt u graag. Met regelingen voor volwassenen én voor kinderen.

 

Voor kinderen is er het zogenaamde ‘kindpakket’, waarmee een tegemoetkoming wordt gegeven in het sportabonnement of de sportspullen (kleding, schoenen, materiaal), maar ook leermiddelen als een laptop of materiaal om een kinderfeestje te vieren.

Volwassenen kunnen zich beroepen op het activiteitenfonds, dat een vergoeding geeft voor sociale-, culturele- en sportieve activiteiten.


Aanvragen ? 
De snelste manier om te kijken welke regelingen er in uw situatie zijn is via de website www.berekenuwrecht.nl.

U vult uw gegevens in en krijgt direct een overzicht van de regelingen die voor u gelden. Ook ziet u daar hoe u de regelingen kunt aanvragen. Vindt u het invullen lastig?


Vindt u het invullen lastig?
Een medewerker van de gemeente helpt u graag bij het invullen. Bel naar telefoonnummer 0413-281911 of vraag het bij de receptie van het gemeentehuis.


Meer informatie
 leest u in de volgende link Kindpakket. Tevens kunt u meer informatie over de diverse mogelijkheden vinden op de site van de gemeente: www.uden.nl, vul dan in ‘kindpakket’ of ‘activiteitenfonds’.

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

vr 29 mrt
Studiedag - alle kinderen vrij
ma 1 apr
2e Paasdag
vr 5 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
vr 5 apr 12:30
14:00
Ateliers
wo 10 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement