Spelen, leren en ontdekken

Kinderopvang en Buitenschoolse Opvang Kanteel

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar bij  BSO MuzeRijk.

Wil je als ouder werk en kinderen combineren? Uiteraard wil je dan dat zij in goede handen zijn. Kanteel Kinderopvang verzorgt buitenschoolse opvang voor kinderen van het Mulderke. BSO MuzeRijk werkt met vaste professionele pedagogisch medewerkers, die een gevarieerd programma aanbieden, zodat uw kind zich lekker kan ontspannen en ontwikkelen.

Wat doen we op de BSO?

Op BSO MuzeRijk van Kanteel kan je kind na school lekker samen met vriendjes verder spelen, lol maken of ontspannen op de bank liggen om een boek te lezen. Na een drukke dag op de basisschool kunnen ze bij ons even rustig aan tafel hun verhaal kwijt. Alles is mogelijk.

Kinderen beslissen bij Kanteel mee over de activiteiten, het speelgoed en hoe de ruimte ingericht moet worden. Wij hebben ervaren dat kinderen hier heel goed over mee kunnen denken en samen beslissingen kunnen nemen. Bij Kanteel mogen kinderen zelf kiezen wat ze gaan doen. En wij zorgen er uiteraard voor dat we hen zo nu en dan voor iets nieuws enthousiast kunnen maken. Daarom bieden we verschillende activiteiten en gratis workshops aan. Van fotografie tot toneel en van natuur tot techniek. Kinderen hebben bij ons echt inspraak in wat ze gaan doen! En leuke uitstapjes horen daar uiteraard ook bij.

De sportcoach die in samenwerking met de gemeente en school aanwezig is op vaste dagen biedt een mooi aanvullend beweegprogramma.


Extra service

Als ouder heb je het al druk genoeg. Daarom wil Kanteel zich ook voor ouders inzetten. We bieden verschillende BSO services aan. Denk aan zwemmen onder BSO-tijd. Dat scheelt weer breng- en haaltijd. Of het eten van een warme maaltijden behoort ook tot de mogelijkheden. Zo gaat je kind met een goed gevulde maag naar bijvoorbeeld de sportles. Vraag tijdens een gesprek naar de mogelijkheden.

Samenwerking met school

Kanteel Kinderopvang heeft een intensieve samenwerking met het basisonderwijs, zodat we samen kunnen werken aan de toekomst van de kinderen. Dit start al bij het kinderdagverblijf dat Kanteel ook verzorgt voor kinderen van 0-4 jaar. Kinderdagverblijf MuzeRijk  is gelegen in ontmoetingsplein MuzeRijk. Door de nauwe samenwerking wordt de stap naar de basisschool een stukje makkelijker.

Het voordeel is; je hoeft als ouder niet meer je kinderen op verschillende plekken op te halen. Maar, nog belangrijker: de ontwikkeling van jouw kind wordt van 0-13 jaar (in samenwerking met de basisschool) gevolgd en gestimuleerd.

Incidentele opvang op de BSO

Wil je geen gebruik maken van structurele buitenschoolse opvang van Kanteel Kinderopvang, dan is jouw kind toch altijd welkom!  Er zijn nl. ook flexibele opvangmogelijkheden.  Ook wanneer jouw zoon of dochter graag eens met hun vriendjes en vriendinnetjes op de BSO willen spelen is dit mogelijk. Onze BSO is voor iedereen toegankelijk.Openingstijden

BSO MuzeRijk is geopend op alle dagen voorschools en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag naschools en biedt opvang in de schoolvakanties en op studiedagen. Opvang op woensdag is op aanvraag mogelijk; vraag in een gesprek naar de mogelijkheden. KDV MuzeRijk is geopend op alle dagen behalve de woensdag (evt wel op aanvraag), (vanaf 08.00 tot 18.00 uur, afwijkende tijden in overleg)

Meer weten?

Bekijk onze website voor meer informatie over wat de BSO inhoudt via www.kanteel.nl of om te zien wat wij allemaal doen op Facebook via www.facebook.com/kanteel. Heb je vragen? Neem contact op met de afdeling Relatiebeheer voor meer informatie (relatiebeheer@kanteel.nl of via 073 - 851 99 99). Of neem contact op met de Kinderopvangmanager: Ingrid de Krieger, idkrieger@kanteel.nl of 06-46056423. 

Contact

Basisschool Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

Locations:
select
13 juli -  Zomervakantie
17 augustus -  Juf Nathalie jarig
Jaaragenda >

Foto

Vogelhuisjes in buurttuin 5 Vogelhuisjes in buurttuin 3
Vogelhuisjes in buurttuin 4 Vogelhuisjes in buurttuin 1
Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links