SPelen     LEren     ONtdekken

Volop activiteit op tweede kampdag

Na het Zweedse renspel gisteravond hielden we nog een kampvuur. Rond middernacht gingen we zingen voor onze jarige Tony, die vandaag 12 jaar werd. Hierna werd er natuurlijk nog even gespookt op de beide slaapzalen, maar zo rond half 2 was iedereen in een diepe slaap.
We hadden met elkaar een goede nacht. Rond acht uur kwamen de eerste kinderen vanochtend hun bed uit, het was opnieuw een stralende dag, met een heerlijke temperatuur van rond de 20 graden. Meneer Ad kwam naar het kamp toe, nadat hij gisteren 65 jaar oud was geworden. Aan het eind van het ontbijt kwam de moeder van Tony om te trakteren. We zongen nog een keer uit volle borst, als ontbijttoetje had Tony voor ieder een lekker cakeje. 

Na het ontbijt speelden we levend stratego in het bos. Het werd na vijf potjes een gelijkspel, omdat na vier spellen beide partijen twee keer hadden gewonnen. In het vijfde spel werd de vlag niet voor het verstrijken van de tijd veroverd. De zon stond inmiddels straks aan de hemel. Na de lunch gingen we sport en spel-activiteiten doen. Gelukkig waren er wat wolken voor de zon gekomen, maar bleef de temperatuur lekken. We speelden zes rondes en halverwege trakteerde meneer Ad op een ijsje vanwege zijn 65e verjaardag gisteren.



 Op dit moment worden de pannenkoeken gebakken voor het avondeten.
Na het avondeten hebben we nog een bosspel en daarna is er disco!!

Klik hier voor een foto-impressie.

Groetjes van,
Juf Manel, Juf Martje, Juf Milona, Juf Maartje, Juf Lotte, Juf Cindy, Meneer Ad en Meneer Lambert.

Media
  • IMG_7859.JPG

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

ma 1 apr
2e Paasdag
vr 5 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
vr 5 apr 12:30
14:00
Ateliers
wo 10 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
wo 10 apr 10:00
12:00
Excursie Pul in Concert
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement