SPelen     LEren     ONtdekken

Aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind?

Fijn dat u belangstelling heeft voor onze school. We heten u graag welkom! 

 

Om een goed beeld te krijgen van Het Speleon, nodigen we u graag uit een afspraak te maken. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we kennis maken en kunt u al uw vragen stellen. Aansluitend laten we de school graag in bedrijf zien. Op die manier kunt u een gevoel krijgen bij onze school. 
Omdat wederzijds vertrouwen de basis is voor een goede samenwerking, is het raadzaam om het gevoel een belangrijke plek te geven in de keuze voor een school. 

 

Een afspraak maken kan hele jaar. Neem contact op met Willy Smits, de directeur van de school, 0413-332337 of hetspeleon@kiemuden.nl

 

Informatiebijeenkomsten

Jaarlijks wordt er in het voorjaar een informatiebijeenkomst speciaal voor nieuwe ouders gehouden over de school. De data worden gepubliceerd op onze website en in de regionale media en op posters in de wijk. Ook zijn er enkele kijkmomenten waarop u de school in actie kunt zien. 

 

Instromen

Uw kind moet vier jaar zijn om te kunnen worden toegelaten op de basisschool. Dus op of na hun vierde verjaardag mogen kinderen naar school. Als kinderen drie jaar en tien maanden oud zijn, kunnen ze in overleg met de ouders en de leerkracht van groep 1, vijf dagen naar school komen om kennis te maken. Deze dagen hoeven niet aaneengesloten te zijn.


p.s.: Op deze site vindt u geen aanmeldingsformulier. Die krijgt u  persoonlijk van ons na een afspraak en/of een rondleiding. We kiezen hier bewust voor, omdat we de voorkeur geven aan een persoonlijk gesprek rondom de aanmelding. 

Contact

Kindcentrum Het Speleon
Klarinetstraat 4
5402 BE Uden
hetspeleon@kiemuden.nl
0413-332337

Routeplanner >

Agenda

vr 29 mrt
Studiedag - alle kinderen vrij
ma 1 apr
2e Paasdag
vr 5 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
vr 5 apr 12:30
14:00
Ateliers
wo 10 apr 9:00
12:00
Excursie Natuurcentrum de Maashorst: Mieren
Jaaragenda >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement